3.9.2013

Lankaleikkiä pitkälle iltaan

Meitä ei tarvitse kovin kauaa yllyttää kekkereihin. Esikoiskirjansa juuri julkaissutta Veera Välimäkeä (mm. Vuoden käsityöläinen 2012) toivottiin käymään asiakkaiden taholta ja kun aikataulut saatiin sopimaan, päätettiin järjestää Lankaleikin ympärille Viltamat. Sitten vaan kauppias kuohuviinikauppaan!

©Mhii
Tupa oli jo varsin täynnä Veeran tullessa paikalle mallinukketrionsa kanssa. Kirjan neuleista oli mukana leijonanosa ja itsellekin pääsi kuin vaivihkaa syntymään uusia tarpeita. Ehkä itselle Hupputakki?

©Mhii
©Mhii
©Mhii

Kuten Viltamissa aina, juttujen taso on vaihteleva mutta seura on aina laadukasta. :) Oli kiva tavata Veera ja tosi kiva päästä hiplaamaan neuleitakin. Lämmin tuli, kuten aina kun kellaripuotiimme ahdetaan noin 30 naista, mutta oven aukipönkkäys ja tuuletin helpottivat olotilaa. Yhdeksältä hätistelimme väen ulos (ja niin kauppias kuin puksukin kyyditettiin ihanien asiakkaiden toimesta koteihinsa!) ja jätimme tiskit odottamaan aamua.

©Mhii

Aamulla lattiaa mopatessaan Puksu tunsi sellaista levollista tyytyväisyyttä paikastaan villaisessa maailmassa, jossa ihmiset ovat inspiroivia, yhteisö turvallinen ja lanka pehmeää.

Seuraa Villavyyhdin Facebookia tai Ravelry-ryhmää, niin kuulet ensimmäisten joukossa tulevista kinkereistä! Viltamiin on vapaa pääsy, mutta ennakkoilmoittautuminen on toivottavaa, jotta osaamme mitoittaa tarjoilut. 

Viltamista raportoi
Puksu


3 kommenttia:

 1. Kiitos, jälleen kerran taas, voimauttavasta illasta. Toiset menevät perjantai-iltana kapakkaan, toiset lankakauppaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäs sen parempaa, kyllä neuleilloista saa virtaa pitkäksi aikaa

   Poista
 2. Kyllä teillä taas varmasti oli kivat Viltamat.

  VastaaPoista